//-->

Poslední díl pořadu Sama doma online ke shlédnutí (archiv)

Pusťte si váš oblíbený pořad Sama doma, který vysílá Česká televize (ČT 1) každý všední den kolem poledne. Na této stránce pro vás máme televizní archiv, kde si můžete přehrát vždy to právě poslední odvysílané pokračování. Můžete se ale kouknout i do našeho online archivu, kde jsou k dispozici i starší díly tohoto zábavného a […]

Sama doma je pořad který přináší nejenom zábavu na dlouhé všední odpoledne, ale i spoustu zajímavých rad a tipů pro ženy. Právě proto jsme tu pro vás připravili online archiv, kde si můžete pustit vždy ten nejnovější díl tohoto pořadu. Už tu čeká jen na vás ke shlédnutí. Stačí si párkrát klinout a už si přehráváte.

Sama doma je živě vysílaný publicistický pořad. Je to tedy taková jakási obdoba Snídaní, akorát více zaměřených na ženské publiku. Posláním pořadu Sama doma je přinášet zajímavé a inspirativní informace, rozhovory, návody a další. Do pořadu se samozřejmě jak je dnes zvykem mohou v živých vstupech zapojovat i samotní diváci, čím pořad dostává i na interaktivně a zábavnosti.

Náplň pořadu se skládá ze stálých rubrik, do kterých jsou zváni různí zajímavý a vzdělaní hosté včetně lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností.

Ženy by se zde měli dozvědět všechno co je zajímá od nejnovějších trendů v módě, přes rady jak pečovat o domácnost, zajímavé recepty, zdraví, kosmetiku, vztahy, péči o děti ale i zahrádku.
Pořad se vysílá od roku 1998 a za tu dobu si získal velký zástup stálých fanoušků, kteří na něj doslova nedají dopustit. Ostatně v průběhu času si Sama doma také ukrajuje čím dál větší kus z vysílacího času. Dnes s pořadem můžete setkat na televizních obrazovkách každý všední den od 12:30 do 14:00.

Pokud to ale nestíháte, tak se na Sama doma můžete podívat pohodlně kdykoliv a to přímo zde na této naší stránce. Přejeme vám příjemné sledování.